Tuinontwerper

Mijn naam is Erwin Struijk, geboren en woonachtig in het westen van het land. De groene vingers zitten me in het bloed.

Al op jonge leeftijd begon ik als leerling hovenier bij Van Ree Groenspecialisten. Een professioneel bedrijf met passie voor groene tuinen. Door het volgen van avondopleidingen groeide ik door naar opperman in de aanleg en het onderhoud en uiteindelijk naar mijn huidige functie als ontwerper en werkvoorbereider. In de tussentijd heb ik nog de deeltijd opleiding Tuin & Landschapsinrichting gevolgd aan de Hogeschool Van Hall Larenstein. Vanaf oktober 2017 vervolg ik mijn carrière bij Boudewijn Hoveniers.

Mijn doel en tevens leukste uitdaging is om mijn opdrachtgevers een groene tuin te bezorgen die past bij hun persoonlijke wensen, de sfeer van het huis, het budget en die bovendien het jaar rond sfeer en beleving geeft. Ik heb passie voor het vak en blijf mijn vakkennis ontwikkelen.

Ik ben veel zaterdagen in het jaar te vinden op de kwekerij van mijn ouders voor het geven van advies, de verkoop van planten, ontwerpen en het reguliere werk op de kwekerij. Op zeer regelmatige basis verzorg ik de ontwerp opdrachten voor klanten via de kwekerij. Dit doe ik met veel plezier naast mijn reguliere baan bij het hoveniersbedrijf.