Tuinontwerper

Mijn naam is Erwin Struijk, geboren en woonachtig in Pijnacker, Zuid-Holland. De groene vingers zitten me in het bloed.

Al op jonge leeftijd begon ik als leerling hovenier bij Van Ree Groenspecialisten. Een professioneel bedrijf met passie voor groene tuinen. Door het volgen van avondopleidingen groeide ik door naar opperman in de aanleg en het onderhoud en uiteindelijk naar de functie van ontwerper en werkvoorbereider. In de tussentijd heb ik nog de deeltijd opleiding Tuin & Landschapsinrichting gevolgd aan de Hogeschool Van Hall Larenstein. Inmiddels heb ik al meer dan 18 jaar ervaring en ben ik vanaf oktober 2017 werkzaam bij Boudewijn Hoveniers als ontwerper, calculator en werkvoorbereider. 

Mijn doel en tevens leukste uitdaging is om mijn opdrachtgevers een groene tuin te bezorgen die past bij hun persoonlijke wensen, de sfeer van het huis, het budget en die bovendien het jaar rond sfeer en beleving geeft. Ik heb passie voor het vak en blijf mijn vakkennis ontwikkelen.

Op zeer regelmatige basis verzorg ik de ontwerp opdrachten voor klanten via de kwekerij in Sprang-Capelle én Pijnacker. Dit doe ik met veel plezier naast mijn reguliere baan bij het hoveniersbedrijf. 

U kunt mij bereiken via: 
info@struijktuinplanten.nl 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram